دانشکده تغذیه و علوم غذایی
برگزاری جلسه پویش ملی تغذیه سالم (روغن مناسب، غذای سالم، خانواده سالم) در دانشکده تغذیه و علوم غذایی
جلسه پویش ملی تغذیه سالم (روغن مناسب، غذای سالم، خانواده سالم) در دانشکده تغذیه و علوم غذایی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشکده تغذیه و علوم غذایی، این نشست در روز شنبه ۱7 آذر ماه ۱۴۰۳ با حضور دکتر «عبدالحمید مصلی نژاد» معاون پشتیبانی، دکتر «مرضیه اکبرزاده» مدیر گروه تغذیه جامعه، دکتر«عنایت اله بریزی» مدیر گروه بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی، دکتر«نجمه حجازی» مدیر گروه تغذیه بالینی، رئیس امور عمومی و روابط عمومی دانشکده تغذیه و علوم غذایی برگزار شد.
در این جلسه ضمن بیان نقش و اهمیت پویش ملی تغذیه سالم با هدف آگاه سازی و اصلاح باورهای نادرست در مورد روغن ها و چربی ها و با تاکید بر شعار(روغن مناسب، غذای سالم، خانواده سالم) و تاثیر آن در افزایش سطح آگاهی جامعه در خصوص تغذیه صحیح و نقش آن در پیشگیری از بیماریهای مزمن، شیوع بیماری های غیرواگیر مرتبط با نوع رژیم غذایی و اهمیت انتخاب نوع و مقدار مصرف روغن در سلامتی و اجرای برنامه های مختلف در این دانشکده صورت گرفت./ ف. نوروزی فرد
نظر دهید